Betaal veilig met iDeal

Bij Boardsyndicate.nl kun je betalen met iDEAL. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Boardsyndicate.nl  ontvangt van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren.

Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Mocht je besluiten de bestelling – of een deel hiervan – te annuleren of terug te sturen, dan storten wij jouw tegoed binnen 30 werkdagen aan je terug.

Telefonisch bestellen via Boardsyndicate Klantenservice

Bent u niet vertrouwd met online bestellen of bestellen in webwinkels in het algemeen dan kunt u ook bestellen door tijdens het afrekenen de keuze optie ” Bestellen per telefoon via de ApexSport Klantenservice” onze klantenservice neemt dan op het door u opgegeven telefoonnummer binnen 4 uur contact op om uw bestelling af te ronden.

Betaal met Credit Card ( Visa, Mastercard )

Wanneer je betaalt met een creditcard – Mastercard, Visa – wordt je via een beveiligde verbinding doorverwezen naar onze betaalprovider die de betalingen verzorgt. Vervolgens kun je binnen een beveiligde omgeving je betaling per creditcard  voldoen. De uiteindelijke afrekening wordt door  jouw creditcard maatschappij verricht.

Overschrijving per bank/giro

Wanneer je kiest om het bedrag van je bestelling te betalen via een overschrijving per bank of giro, dan is het belangrijk om bij je bankoverschrijving het te betalen bedrag en het bestelnummer te vermelden. Beide vindt je terug in de per e-mail verstuurde order bevestiging.

Onze bankgegevens:

  • KNAB 25.49.131.56
  • t.n.v. Boardsyndicate
  • BIC:  KNABNL2H
  • IBAN: NL18 KNAB 0254913156

Vergeet niet je factuurnummer te vermelden!

Een betaling via bank overschrijving kan 1-2 werkdagen duren. Zodra het betreffende bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verwerken.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.